Organizira se silvestrovanje našega kluba, kjer se že tradicionalno dobimo v velikem številu. Letos se dobimo v lokalu ,, Jovo ,, ob 19.00 uri, kjer je za hrano, pijačo in glasbo poskrbljeno. Vabila z predstavitvijo menijev in ostalimi podatki, dobite preko e-pošte. Vabljeni

REALIZACIJA; ::foto galerija

MK bo izvedel zaključno vožnjo sezone in sicer v nedeljo 31.10.2010. Zbor je ob 10.00 uri pri Jovotu, po kavici ob cca. 11. 00 uri pa se odpravimo na destinacijo in kosilo. Vožnja se izvede v primeru suhega vremena. Organizacija BRULC Anton in JORDAN Toni.

REALIZACIJA:foto galerija

V petek dne 15.10.2010 se organizira tradicionalen kostanjev piknik. Dobimo se v Drći ( vinotoč Gorišek ) nad Pletrjem v Šentjerneju. Poleg kostanja in kapljice, bo tudi odojek, dobro voljo ( lahko tudi še kakšno sladico)  pa prinesite s seboj. Piknik se prične ob 17.00 uri

REALIZACIJA: foto galerija

Udovč Jože in Rangus Zvone organizirata dvodnevni izlet na otok KRK. Stacionirali se bomo pri našem članu Božotu v kampu Pušča. S seboj vzemite kamp opremo za prenočitev in obilo dobre volje.Vsi tisti, ki vas pesti pomanjkanja prostora na motorju,obveščam, da lahko do najkasneje  ČETRTKA, dostavite opremo do UDOVČ Jožeta,ki bo poskrbel, da vas bo oprema čakala na KRKU.Odhod je v soboto ob 8:00 uri izpred VERONE.

REALIZACIJA:foto galerija

Člani MK Novo mesto vabljeni na družinski piknik, ki bo v SOBOTO, 21.08.10 na jasi v Dolenjskih Toplicah. Pred piknikom bo organiziran izlet z motorji, ki ga bo vodil Jože Udovč. Zbor motoristov je v Veroni ob 9 uri,ostali udeleženci pa se zberejo na jasi ob 13 uri. Lahko se boste preiskusili v lokostrelstvu, nogometu ali pa po lastnem navdihu in iznajdlivosti. Rekvizite za le-te prinesite s seboj.

REALIZACIJA:Foto galerija