Postaja skoraj že tradicionalno. Osvežitvena vožnja. Leto prvo na jajca in..v Šentjernej, nato pa še en krog.  Spomini

Vljudno vabljeni na naše tradicionalno silvestrovanje, ki bo dne 21.12.2013 ob 19.00 uri pri Gorišku v vinotoču Drča ( Šentjernej ). Participacija znaša za člana 10 € in za nečlana 15 €. Vašo udeležbo sporočite najkasneje do 14.12.2013 na email: marko.jursic(at)gmail.com. VABLJENI !

Tako smo se imeli

MK bo izvedel zaljučno vožnjo sezone v soboto 26.10.2013. Zbor je ob 10. uri v CUBUSu. Po kavici pa se odpravimo na vožnjo in kosilo, ki bo v Gostišču Ribnik pri Brestanici. Izlet se izvede v primeru lepega vremena. Vabljeni. Slike 

 

V soboto 21.09.2013 organiziram izlet v Severno Primorsko. Zbor ob 8,15 v CUBUSU , odhod ob 8,30. Prosim , da mi sporočite vašo udeležbo zaradi rezervacij prenočišča na Gsm 041 690 075 ali na mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

1.dan. 8,30 odhod iz NM- Lesce-Bled (ob jezeru predviden postanek za kavico)- Gorje- Jesenice -Trbiž- Mangart- ogled trdnjave Kluže-Bovec ( v okolici kosilo)- ogled slapa Boka- Ogled muzeja 1. svetovne vojne v Kobaridu( vstopnina 5.- eur) in  pot zaključimo v kraju Čezsoča, kjer bo organizirano prenočišče 25 eur po osebi ( Gostišče VANČAR-vključen zajtrk)

2.dan  Po zajtrku odhod iz Čezsoča- Bovec - Trenta ( postanek za kavico z pogledom na Triglav, če bo interes možnost ogleda Mlinarice ali izvira Soče)- Vršič - Kranjska Gora - Novo mesto

Vodja in organizator izleta rakjo ZUPANČIČ

Splačalo se je.... lepo vreme, krasna pokrajina .... Slike

 

Tudi letos smo spremljali kolesarski maraton - Jernejevo na trasi 30 in 60 km.    FOTO